4 muške erogene zone za koje niste znali

(foto: weheartit)

Suprotno uvreženom mišljenju da je muškarcima važna stimulacija samo “one” jedne tačke, postoje neki delovi njegovog tela koje bi trebalo češće da stimulišete.

Ovo su tačke na muškom telu čijom ćete stimulacijom svog partnera dovesti do ludila:

F-tačka

Sa donje strane penisa, tik ispod glavića, nalazi se maleni prevoj koji može da pruži obilje užitka – frenulum. Ova tačka je vrlo osetljiva, a budete li je stimulisali za vreme oralnog seksa, buduti sigurni da će vaš partner “odlepiti” od strasti.

P-tačka

“P” je skraćenica za perineum. To je područje između penisa i anusa i nije je teško pronaći. Dovoljno je da laganim pokretima, pomoću prstiju, potražite prostatu koja je u vidu malog glatkog ispupčenja. P-tačka je lako dostupna i stimuliše se laganim kružnim pokretima prstiju, a oni smeliji mogu da iskoriste i seks-igračke za stimulaciju.

K-tačka

“K” je prvo slovo karlične kosti. Ispod kože nalaze se nervi koji su povezani sa genitalijama, a istraživanja su pokazala da električna stimulacija ove kosti može dovesti do orgazma.

Donji deo zadnjice

Mesto gde se završava zadnjica, a počinje bedro, izuzetno je osetljivo – dovoljno da postoje frajeri koji se jako pale na dodirivanje ove regije…

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.