10 znakova da je vreme da promenite frizuru

kosa

Frizura igra veliku ulogu u kreiranju vašeg looka – zato je važno da odaberete onu koja vam najbolje pristaje!

Evo nekoliko znakova koji otkrivaju da vam je hitno potrebna promena frizure:

1. Promenili ste stil oblačenja, ali ne i frizuru – Promena stila oblačenja je savršen “povod” za promenu frizure! Takođe. ako ste nedavno izgubili višak kilograma, bilo bi sjajno da odaberete frizuru koja će istaći vaše lice!

2. Kosa vam je stalno vezana u rep ili punđu – Kada vam ponestane ideja za stilizovanje kose, najlakše je vezati je u rep ili punđu. Ali, to nije pravo rešenje – već nova frizura.

3. Kosa vam je izgubila volumen – Ako vam frizura izgleda “spljošteno” i nakon nekoliko pokušaja da je oblikujete fenom, viklerima ili četkom, budite sigurni da je vašoj kosi preko potrebno šišanje.

4. Imate previše “istaknute” pramenove – Ovaj problem možete lako rešiti – potrudite se da bar tri meseca odložite izvlačenje novih pramenova.

 5. Kosa vam je suva i lako se lomi – Ako vas muči ovaj problem, definitivno je došlo vreme da se za pomoć obratite svom frizeru!

6. Odavno niste dobili kompliment na račun svoje kose – Ne pamtite kada vam je neko poslednji put pohvalio frizuru? Vreme je da se zapitate kada ste je uopšte poslednji put promenili.

7. Boje kose i kože su skoro identične – Ako su vam boje kože i kose postale previše slične, bilo bi dobro da uz malo boje za kosu podarite svom look-u  novu “dimenziju”.

8. Vaši prijatelji iz srednje škole tvrde da se uopšte niste promenili – Mislite da je ovo kompliment? Razmislite još jednom.

9. Potrebno vam je više od 20 minuta za pravljenje frizure – Ako vam treba mnogo vremena za sređivanje kose, frizura vam očigledno ne odgovara.

10. Vaš frizer bi vas mogao ošišati i “žmureći” – Svaki put kada posetite frizerski salon kažete: “Kao prošli put”? Usudite se da isprobate nešto novo!

Izvor: marieclaire.com
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.