10 problema u vezi koje ne treba ignorisati

(foto: Favim)

S vremena na vreme, svakome od nas se desi da poželi da se osami i pobegne od svih. Ipak, ako sve češće izbegavate partnera, to može biti signal za “uzbunu”.

Ipak, kada su u pitanju romantične veze, ovaj problem ne bi trebalo ignorisati i očekivati da nestane sam od sebe. Ovo su ne tako očigledni znaci da je partner umoran od vas koje nikako ne biste smeli ignorisati ako želite da spasite svoju vezu.

1. On nikada ne pravi planove

On ne pravi planove ni za najbližu budućnost, koju ćete definitivno provesti zajedno. Ne pominje ni da pravi globalne planove za život sa vama.

2. Ona stalno kasni

Uobičajeno je da kasni 10, 15, čak i 30 minuta. Morate stalno je da opominjete o sastancima i vremenu. Ponekada joj čak kažete da nešto počinje pola sata ranije, samo da bi na vreme došla.

3. On svaki dan “nestaje” na po nekoliko sati

Čak i ako vam je hitno potrbna njegova pomoć, on će odgovoriti na kraju dana. Čak i kada vam nije potrebna pomoć i pišete mu samo da vidite šta radi, prestali ste da očekujete brz odgovor.

4. Imate osećaj da krije nešto od vas

Gledate film zajedno, a njoj zazvoni telefon, mnogo nakon kraja radnog vremena. Kada je pitate ko je i šta želi u to dobu, dobićete odgovor da je u pitanju veoma važan poziv sa posla.

5. Zaboravlja na praznike i važne datume

Nova godina ili Dan zaljubljenih – nije važno, jer su to za njega obični dani. Ništa posebno. Čak i ako ste sve organizovali, on će imati apsurdan izgovor za to što vam nije kupio poklon.

6. Izbegava vaše prijatelje

Svaki put kad joj ponudite da se vidite sa prijateljima, dobijete besan odgovor. Ne shvata vaše prijatelje ozbiljno i misli da je i za vas bolje da se ne družite sa njima.

7. Uvek su mu drugi krivi za njegove neuspehe

Krivi vas za to što nije dobio povišicu ili unapređenje, iako vi nemate veze sa njegovim poslom. Nikada neće priznati da odugovlači sa poslom i da nije baš najbolji radnik.

8. Ona više ne vodi računa o sebi i svom izgledu

Nije važno da li idete na večeru, u posetu vašim roditeljima ili u šetnju po parku, ona neće brinuti o svom izgledu.

9. On je neodgovoran

Ovo je jasan znak da je vaš partner suviše detinjast. Vreme je da razmišljate o porodici, deci, životu, kućnom budžetu, a njega samo zanima nova video igrica.

10. Ona više nije nežna kao nekada

Nekada vas je snažno grlila, a sada izbegava da budete bliži od metra. Čak i kada uspete da je zagrlite, ona vam neće uzvratiti.

*********************

Ako ste primetili ove znake, razmislite šta možete da uradite da promenite putanju vaše veze. Pokušajte da razgovarate sa partnerom o njegovom nezadovoljstvu. Veze su teške i zahtevaju trud obe strane, ali vredne su tog truda. Srećno!

Izvor: Brightside.me
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.