10 čudnih stvari koje muškarci obožavaju kod žena

par-ljubav

Većina žena još uvek živi u uverenju da muškarcima pražnju privlače žene koje od jutra do mraka izgledaju kao modeli sa naslovnih strana modnih časopisa.

Iako fizički izgled igra važnu ulogu u muško-ženskim odnosima, muška srca otapaju sasvim obične sitnice.

Predstavljamo vam listu neobičnih stvari koje muškarci obožavaju kod žena:

Jutarnje protezanje

Naravno da muškarci vole kratke suknje i visoke potpetice. Međutim, kada gledaju ženu u kućnom izdanju, to im može delovati još izazovnije. Muškarci obožavaju kada ustanete iz kreveta i protežete se, dok ste još u svojoj pidžami, bebi dolu, spavaćici, majici ili u čemu god već da spavate. Tada im delujete još nežnije, otvoreno i ranjivo.

Neuredna kosa

Možete da provedete dobar deo vremena i novca pokušavajući da namestite kosu kako želite, ali muškarci će i dalje voleti žene kojima je kosa u prirodnom stanju. Zapravo, razbarušena kosa više privlači od savršeno ravne ili pravilnih lokni.

Lice bez šminke

Iako ste ovo verovatno mnogo puta čule, nije na odmet ponoviti – muškarci preferiraju žene koje nose malo ili nimalo šminke. Ovo ponekad i nema tolike veze da vole “prirodnost”, već ih odbija da budu umazani puderom, karminom i sličnim stvarima.

Zaobljen stomak

Suprotno popularnom verovanju, izvajan stomak baš i nije ono za čime muškarci žude kod žena. Nema ništa lepše na ženi od stomaka koji je malo mekan i zaobljen. Jedna od najseksipilnijih žena svih vremena, Marilyn Monroe je jednom rekla “Žena bez stomaka je kao kuća bez terase“. I teško je ne biti saglasan sa tim.

Sitne bore

Bore smetaju ženama više nego muškarcima. Zapravo, većina muškaraca smatra da je nekoliko linija na ženskom licu veoma privlačna stvar. Na kraj krajeva, bore ističu vaše iskustvo, zrelost i mudrost.

Uživanje u hrani

Žene koje su previše opterećene svojom ishranom ne privlače muškarce. Imati zdrav apetit i ne plašiti se da jedete sve što želite pred muškarcem znači da ste samouvereni i ne brinete šta drugi misle o tome. Takva žena veoma brzo osvaja poverenje muškarca. Ali uvek zapamtite: ekstremi su opasni, pa nemojte jesti previše na vašem prvom sastanku.

Naočare za vid

Dok nošenje naočara u ranim tinejdžerskim godinama može biti prava tortura, u odraslom životu, ovaj dodatak proizvodi sasvim suprotan efekat, čineći ženu da izgleda seksi. Zapravo, devojke koje nose naočare češće budu primećene nego one koje ih ne nose. Naočarima postižete intrigantan izgled, žene koje ih nose mogu da deluju ili bespomoćno ili suprotno tome, pune samopozudanja i nezavisne.

Tragovi od sunčanja

Mnoge žene ne vole kada im nakon sunčanja ostane beli deo na telu. Međutim, ovaj “problem” izgleda muškarce uopšte ne dotiče. Ustvari, većina muškaraca smatra da je oštri kontrast na ženskom telu između osunčanog i neosunčanog dela veoma seksi.

Duge lepršave suknje

Dugačke, lepršave suknje nisu ništa manje seksi od minića. Maksi suknje su kao tajna koja čeka da bude otkrivena. Iako je vaš čovek video vaše lepe nogice hiljadu puta, ovaj komad odeće će mu ipak buditi maštu, iznova i iznova.

Bosa stopala

Većina momaka smatra da su ženska bosa stopala veoma seksi. Naravno, ovde ne govorimo o nekim fetišima, već jednostavno nekoj prirodnoj privlačnosti ka tom delu tela.

Izvor: Brightside.me
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.