Zavodljivi borci: Sve o ženama Bikovima

(foto: favim.com)
(foto: favim.com)

Na jedan drugačiji i zanimljiviji način Vam otkrivamo kakve su to žene Bikovi.

Ukoliko i Vi imate prijateljicu koja je Bik u horoskopu, onda ste donekle upoznati kakve su, šta vole, a šta ne.  Ona je odlučna, uporna, stabilna, realna, iskrena, osećajna ali zatvorena, snažna i dosledna. Najveći kvaliteti kod žene Bika su osećajnost i strpljivost. Ona veoma retko pokazuje sopstvena osećanja jer je veoma zatvorena ali se iza te hladnoće krije veoma nežna osoba.

Ima veoma blagu narav, ali sa njom ne možete upravljati kako vi želite. Jednostavno, ona je samostalna, naučena da se sama, svojim trudom snalazi kroz život. Veoma je borbena što je još jedna veoma važna odlika. Izuzetno je tvrdoglava, pa teško menja stavove i mišljenja, ali je i realna što je dobitna kombinacija za ovaj horoskopski znak.

Seks i veze

Bik nikada neće srljati iz veze u vezu. Veoma se teško vezuje jer je dosta nepoverljiva. No, ako odluči jednom da se veže, to će sigurno biti za ceo život. Muškarci koji je privlače moraju biti originalni, drugačiji, snažni i istrajni. Dokle god budete iskreni sa njom, a ona uz vas sigurna i bezbrižna nemojte da brinete. Mnogi smatraju da je žena Bik fantastična ljubavnica.

Ljubav

Ovakva žena sex doživljava kao fantaziju u kojoj je sve dozvoljeno, zato nemojte da se iznenadite ako vam predloži nešto potpuno ludo. Veoma je strastvena, po potrebi nežna i  divlja. Voli zavođenja i igre. Partnera će potpuno “navući” na igrarije u spavaćoj sobi. U ljubavi najbolje se slaže sa Devicom, Jarcem , Ribom i Rakom.

Prijateljstvo

Ukoliko i vi imate za prijatelja osobu koja je Bik u horoskopu znate da je ona pravi prijatelj. Svoje prijatelje shvata ozbiljno, retko kad ih izneveri i veoma je lojalna i posvećena. Na nju možete da se oslonite i budite sigurni ako joj tražite savet, prvo će dobro razmisliti pa će vam reći svoje mišljenje. Takođe, od prijatelja očekuje posvećenost koju i sama pruža. Njen moto je kvalitet a ne kvantitet, tako da ukoliko ste prijatelj ovakvoj osobi smatrajte sebe privilegovanom osobom. Ako joj se ne sviđate pre će vas ignorisati nego što će se upustiti u raspravu sa vama.

Izgled

Dugačak vrat, izražene oči i senzualna usta. Krupnije su građe. U prvoj dekadi života vitki, dok su kasnije skloni gojenju. Trebalo da pripaze šta i koliko jedu pošto su hedonisti, pa vole da preteruju.

Stil

Bikovi već pomenuti moto kvalitet pre kvantiteta praktikuju svuda. Takav je slučaj i kada je odevanje u pitanju. Kupuju kvalitetnu i udobnu garderobu. Ova žena voli da nosi stvari baš po svojoj meri , zato se često odlučuje da šije garderobu. Veoma su praktične i imaju puno ukusa. Ne vole da preteruju, tako da će pre monotoniju razbiti nekom spektakularnom ogrlicom , nego parčetom tkanine.

Kosa joj je zaštitni znak te joj nije žao dati novac na skupe i kvalitetne preparate da bi njena kosa bila što lepša i negovanija.

Modna ikona

Jedna od najpoznatijih žena koja je rođena u znaku Bika je Jessica Alba. Ona je veoma jednostavna, a ujedno zavodljiva i drugačija.

**************

Žene rođene u znaku Bika su  tvrdoglave, odgovorne, sposobne, samostalne, zavodljive i istrajne. Odlične su u komunikaciji, veoma su dobri prijatelji i fenomenalni ljubavnici.

Žena Bik izuzetno teško pokazuje emocije. Mora steći apsolutno poverenje u vas ne bi li vam se poverila. Zato s’ njom morate strpljivo jer u suprotnom može da se okrene i ode.

Izvor: zadovoljna.hr

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.