Zarada preko Instagrama? Evo kako to rade sestre Kardashian!

0
Objavljeno: 21.03. 21:43
Kategorija: Zanimljivosti

loading...
(foto: Wenn)

(foto: Wenn)

Kim Kardashian je gotovo”preko noći” iz ničega stvorila – sve. 

Nakon što je u javnost procureo njen porno snimak, Kim Kardashian je “okupirala” naslovne strane magazina i udarne termine na televiziji, pokrenula jedan od najuspešnijih reality programa svih vremena, lansirala modnu liniju, igrice, parfeme i još mnogo, mnogo toga.

2017-03-21 20_37_27-Lyfe Tea

Za kratko vreme, ova lepotica bujnih oblina je sebe i celu svoju porodicu finansijski doživotno osigurala, a nakon pojave jedne od najpopularnijih društvenih mreža, porodica Kardashian-Jenner je počela da zarađuje čak i na “spontanim” fotografijama.

Zahvaljujući velikom broju pratilaca na Instagramu (trenutno oko 95.5 miliona), Kim jako dobro naplaćuje reklamiranje različitih proizvoda na ovoj društvenoj mreži.

2017-03-21 20_33_53-Ovoliko košta samo jedna objava Kim Kardashian na Instagramu - Index Rouge

Ako ste se ikada zapitali koja je to basnoslovna suma u pitanju, preporučujemo vam da sednete jer će vam se od cifre zavrteti u glavi…

Predstavnici firme Talent Resources, nedavno su otkrili da za objave na Instagramu najpoznatije (i najbogatije) i starlete na svetu izdvajaju i do pola miliona dolara!

Kimine sestre Khloe i Kourtney, sa tridesetak miliona pratilaca manje, za objave na Instagramu dobijaju oko 250.000 dolara, dok njene polu-sestre Kendall i Kylie za isti “posao” dobijaju oko 400.000 dolara.

2017-03-21 20_38_10-Lilly Lashes

Iako vam se ovo može činiti kao neopravdano rasipanje neverovatne sume novca, zaposleni u ovoj kompaniji zadovoljno trljaju ruke, jer svaki proizvod koje poznate sestre izreklamiraju se rasproda munjevitom brzinom, čime se obezbeđuje četvrtina godišnje zarade cele firme!

Loading...

Share Button
ostavi komentar
Nema komentara