Zajedno do pobede: Pomozimo sportistima da odu na Specijalnu Olimpijadu u SAD

zejedno do pobede

28. maja u hali “Pionir”, sa početkom od 20 časova održaće se humanitarna manifestacija “Zajedno do pobede”. Ulaznice po cenama od 1.000 dinara mogu se kupiti u prostorijama Specijalne Olimpijade Srbije na adresi Vojislava Ilića 4a, a 27. i 28. maja ulaznice će biti dostupne i na blagajni hale “Pionir”.

Kampanja “Zajedno do pobede” pokrenuta je sa ciljem da javnost  informiše o aktivnostima Specijalne Olimpijade Srbije, kao i da pozove građane, institucije i kompanije da pruže podršku i kupovinom ulaznica  za humanitarnu manifestaciju pomognu odlazak takmičara Specijalne Olimpijade Srbije na Svetske letnje igre Specijalne Olimpijade, koje se pod pokroviteljstvom predsednika SAD, Baraka Obame, i njegove supruge Mišel, održavaju od 21. jula do 4. avgusta u Los Anđelesu.

Kampanju su podržali i naši najpoznatiji i najuspešniji sportisti, između ostalih i Novak Đoković, Vladimir Vanja Grbić, globalni ambasador Specijalne Olimpijade za odbojku, Aleksandar Đorđević, Branislav Ivanović, kao i brojni umetnici i voditelji među kojima su Bora Đorđević, Vlado Georgiev, Ivan Ivanović, Miloš Biković, Marija Kilibarda, Zoran Kesić, Katarina Radivojević, Bojan Perić, Jelisaveta Orašanin, Aleksandar Radojičić i mnogi drugi.

Aktivnosti Specijalne Olimpijade Srbije možete pratiti i putem:
Website: http://www.specijalnaolimpijada.com
Facebook: https://www.facebook.com/pages/Specijalna-Olimpijada-Srbije/197843753568257
Twitter: https://twitter.com/SOSerbia

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.