Zablistajte: Ovo su trendi frizure za leto 2015.

Kada žene žele da promene svoj imidž, prvo što urade jeste da zakažu termin kod frizera. Ako želite da promenite svoju frizuru ili boju kose, ali nemate ideje, [tweetherder]predstavljamo vam najnovije frizerske trendove za leto 2015. godine[/tweetherder]!

KONTURISANJE KOSE

konturisanje-kose

Britanski frizer Charles Worthington je patentirao konturisanje kose – pažljivim biranjem boja iz palete koje se već nalaze na vašem tenu se nijansira kosa, kako bi se najbolje istakle crte lica. Lice će vam blistati, dok će kosa delovati sasvim prirodna.

 

CIK-CAK PRESA

cik-cak-presa

 

Na reviji Stelle McCartney manekenke su imale frizure rađene presom koja ostavlja cik-cak prelome. Ovakva frizura je bila simbol 80-ih, a sada se vratila na velika vrata. Predlažemo da presom pređete preko nekoliko pramenova umesto cele kose radi kontrasta.

 

MINI – PRAMENOVI

mini-pramenovi

 

Sećate se pramenova koje ste izvlačili u osnovnoj školi? Ove godine maleni pramenovi koji se nalaze isključivo oko lica su jako moderni. Laki su za izvlačenje, ali morate biti oprezni jer ipak zahtevaju negu.

PIKSI FRIZURA

piksi

 

[tweetherder]2015. je godina kratke kose![/tweetherder] Od kad se Scarlett Johansson ošišala i tako prošetala crvenim tepihom, sve žene su poželele ovu frizuru.

KOLOR-BLOK FARBANJE

color-block

 

Ovaj trend je lansirala pevačica Gwen Stefani koja je plavu kosu češljem ofarbala u crno. Nejednaki pramenovi i geometrijski oblici nam se dopadaju, a mi predlažemo da isprobate i druge nijanse.

IZMEĐU BRINETE I PLAVUŠE

brineta-plavuša

 

Pomislili ste da je Kim Kardashian svojim farbanjem u platinasto plavu pokrenula novi trend? Pogrešili ste! Boja kose koju ima Beyonce – nijansa između plave i smeđe, polularna BRONDE, je zdraviji način da posvetlite kosu, a da privučete pažnju.

PASTELNI TONOVI

roze-nijansiranje

 

Sienna Miller je izvukla bebi roze pramenove i odjednom smo svi želeli da imamo njenu frizuru. Njeni suptilni pramenovi ne deluju kao da se kosa samo presijava na roze. Probajte sa nekoliko pramenova oko lica.

 

Izvor: harpersbazaar
1 komentar

Ostavi komentar

Your email address will not be published.