Raskid po Zodijaku: Kako da znate da se vašoj vezi bliži kraj?

sadman

Bilo da verujete u horoskop ili ne, sigurno smo da ćete se prepoznati u izjavama koje slede.

Pripadnici različitih znakova Zodijaka, zaljubljuju se i pokazuju ljubav na različite načine. Isto tako, na različite načine se i odljubljuju.

Ako se prepoznajete u ovim izjavama, velike su šanse da nesvesno priželjkujete raskid:

Ovan

Impulsivni po prirodi, ovnovi će u vezi biti spontani i zabavni, što je svakako plus, ali se ovo može pretvoriti i u veliki minus ako ovan shvati da su mu se osećanja promenila. Tada i odluka o raskidu može biti jednako brza, spontana – i sasvim neočekivana.

Bik

Bikovi su izrazito praktični, pa neće doneti konačnu odluku pre nego što naprave detaljnu listu “ZA i PROTIV raskida”. Dobra stvar je to što nisu skloni zavlačenju i predomišljanju, ali ovo sa sobom nosi i neke loše strane – kada bik reši da okonča vezu, možete biti sigurni da pomirenja neće biti.

giphy (2)

Blizanci

Neodlučnost je njihova glavna karakteristika, pa tako blizanci često ni sami ne znaju jesu li se stvarno odljubili ili je sve to samo prolazna faza. Kraj veze sa njima nikada nije glatka tranzicija jer su skloni predomišljanju u poslednjem trenutku.

Rak

Odljubljivanje je za ovaj horoskopski znak stresan proces jer su rakovi jako lojalni partneri, što znači da je moguće da će ostati u vezi čak i ako im više nije do toga kako ne bi naneli bol svom partneru.

Lav

Lavovi se odljubljuju često i bez previše razmišljanja jer veruju da uvek mogu bolje. Brzi su na okidaču kada su u pitanju izlasci iz veza, što baš i nije karakteristika vredna divljenja jer će zbog nje često život provesti u konstantnom traganju za nečim boljim.

giphy (4)

Devica

Najvažnija stvar u životu device je karijera, a sve su ostale stvari su sporedne i usputne. Devica tako neće imati problema sa izlaskom iz veze, pogotovo ako treba birati između partnera i poslovnog uspeha.

Vaga

Konfrontacija nije najjača strana ovog horoskopskog znaka, što znači da će, jednom kada se odljube, stvar rešiti maksimalno brzo i efikasno, možda čak i putem SMS poruke.

Škorpija

Ovaj svadljivi znak će nakon odljubljivanja raditi upravo ono što mu ide najbolje – započinjaće male, besmislene svađe i nadati se da će one što pre dovesti do raskida.

giphy (3)

Strelac

U nadi da će poštedeti partnera velikog duševnog bola, strelčevi će nakon odljubljivanja reći da samo žele malo vremena za sebe, iako jako dobro znaju da se više neće vratiti. Svesni su da prazna obećanja nisu mnogo bolja od raskida, ali se svejedno odlučuju na  tu opciju.

Jarac

U iščekivanju najgore moguće reakcije, jarčevi će se dobro pripremiti za raskid. Ipak, neki će se toliko uspaničiti da na kraju neće uspeti  da prekinu vezu, što će oboma samo produžiti agoniju.

Vodolija

Beg usred noći bez puno objašnjenja možda nije najkorektniji pristup, ali za vodoliju je definitivno najjednostavniji. Ovaj znak se ne nosi dobro sa komplikacijama kao što je odljubljivanje, pa ovakve situacije rešava u hodu – ili begu!

source

Ribe

U stalnoj potrazi za begom od stvarnosti, ribe se često izgube u vlastitom sanjarenju i zaborave da imaju stvarnu vezu. Jednom kad se odljube, odlaze bez previše muke jer znaju da ih iza ugla čeka nova avantura.
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Your email address will not be published.