Pročitajte mesečni horoskop za decembar 2018. godine

OVAN

Posao: Sunce u znaku duhovnosti, pravde, daće ovom sazvežđu veliko nadahnuće za nove ideje. Početak meseca i prve nedelje biće želje za uspehom. Iznenada će se neko pojaviti ko bi mogao da pomogne ili bar preporuči neki dobar posao. Ovan ima uspeha u poslovima javnosti, politike ili veletrogovine. Jedan Škorpion, Lav ili Vaga biće vam bitni u poslovnom životu. Novac koji očekujete već duži period mogao bi da vam stigne u drugoj polovini meseca. Potrebno je obratiti pažnju na početku meseca, zbog retrogradnog Merkura koji može da stopira neke saradnike koji su spremni na ulaganje. Nekad je bolje zaobići ovaj aspekat jer ako krene loše, sigurno će vas pratiti duže. Dobar aspekat je svakako druga nedelja meseca i sam kraj godine.

Ljubav: Po svojoj autoritativnoj prirodi Ovan zna katkad i da odbije partnera, upravo zbog svog čvrstog stava i prevelikog autoriteta. Sa planetom ljubavi u osmom polju strasti, možete privući i osobu koja je zauzeta ili je neko ko voli previše da flertuje. Ovan bi trebalo više da se kreće i putuje u ovom mesecu, veće su šanse za poznanstvo. Ovan u braku ili vezi ima jaku potrebu da svog partnera dodatno zaposli. Oni misle da njihov partner ne radi dovoljno i da mora više vremena da provodi radeći i stvarajući za kuću ili porodicu.  A retro-Merkur im donosi nove vesti o staroj vezi, ljubavi.

Zdravlje: Vi bi trebalo da koristite lekovito bilje jer vam je uvek bolje od prirodnih tinktura nego od hemijskih medikamenata. Morate povesti računa o očima, kičmi, kardio sistemu.

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Your email address will not be published.