Princeza Charlotte – najmlađa modna ikona na svetu

(foto: Instagram)

Vojvotkinja Kate Middleton, koju mnogi smatraju pravom modnom ikonom, napokon je dobila konkurenciju!

Karakterističan stil odevanja vojvotkinje koji odiše otmenošću, elegancijom i ženstvenošću u baš svakoj prilici, “preneo” se i na najmlađeg člana kraljevske porodice –  princezu Charlotte.

Iako Charlotte ima samo dve godine, svojim načinom odevanja inspirisala je mnoge majke širom sveta, a njenu popularnost nedavno je potvrdila i kompanija eBay.

Prema podacima ove poznate kompanije i sajta za online trgovinu, pretraživanje pojmova koji se tiču različitih odevnih predmeta koje je princeza nosila već mesecima je izuzetno visoko rangirano, a broj klikova vezanih za malenu porastao je 10 puta nakon 2. maja ove godine, kada je Charlotte proslavila svoj drugi rođendan.

Na zvaničnom sajtu Kensingtonske palate tada je osvanula fotografije preslatke devojčice u žutom džemperu i brzinom svetlosti je obišla ceo svet!

(foto: Instagram)

Žuti džemper sa potpisom Johna Lewisa, koji je Charlotte nosila na proslavi svog drugog rođendana ubrzo je rasprodat u svim prodavnicama. Veliko interesovanje vladalo je i za kopijama ovog džempera koje su ubrzo “preplavile” internet.

Slična situacija ponovila se i u julu ove godine, kada je britanska kraljevska porodica provela nekoliko dana na službenom putu u Poljskoj i Nemačkoj.

Preslatka plava haljinica sa cvetnim dezenom u kojoj je fotografisana princeza Charlotte postala je jedna od najtraženijih odevnih predmeta na eBayu.

(foto: Instagram)

“Haljina princeze Charlotte” i “Liberty haljina” postala su dva najtraženija pojma nakon zvaničnog objavljivanja fotografija sa petodevnog putovanja.

“Iako je cela kraljevska porodica izuzetno popularna, njeni najmlađi članovi su ti koji pokreću nove obrasce ponašanja u online trgovini”, izjavio je potpredsednik kompanije eBay, Murray Lambell, i dodao da i vojvotkinja Kate Middleton ima važnu ulogu u podsticanju prodaje britanskih modnih brendova.


loading...
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Your email address will not be published.