Preporučujemo: 9 joga Youtube kanala

joga

Interesuju vas časovi yoge, ali niste sigurni kako to funkcioniše i da li je pravo rešenje za vas. Savetujemo vam da pogledate neke od ponuđenih Youtube kanala vezanih za jogu i da sami odlučite, isprobate, procenite da li je to ono što želite.

1. “Strala at Home”

Instruktor: Tara Stiles

Ovaj kanal je namenjen onima koji brinu kako o fizičkom, tako i o mentalnom zdravlju. Bitno je reći da je na ovom yoga kanalu lako pratiti i razumeti pokrete, počinje se sa osnovnim, pa sve do onih koji predstavlaju izazov.

2. “Yoga Journal”

Ovaj kanal će vam pomoći da zavolite jogu. Naime, postoji niz intervjua i videa koji pokazuju praktičnost joge i tako je čine sve popularnijom.

3. “Psyche Truth”

Ovaj kanal je svakodnevno obagećen novim videima. Poenta je u sesijama koje se odnose na više elemenata, počev od joge za opuštanje, joge za energiju, joge za trbušnjake, pa sve do joge za menstrualne grčeve.

4. “Yoga Online”

Yoga Online pruža povezivanje uma i tela i koordinaciju pokreta prema tome, a ne samo puko fizičko vežbanje. Dodatnu prednost predstavlja miksovanje muških i ženskih instruktora, pa tako imate mogućnost da iz više uglova posmatrate elemente joge.

5. “Yoga with Adriene”

Instruktor: Adriene

Ovo je online mesto koje predstavlja 30 dana joge gde možete naučiti sve, od onih jednostavnih pokreta do komplikovanih i zahtevnih.

6. “Interval Yoga”

Ovo je kanal koji je primeren onima koji već znaju osnovne joga pokrete i koji žele nešto izazovnije. Naime, snaga i inspiracija su u središtu pažnje. Novi video izlazi jednom nedeljno.

7. “Fightmaster Yoga”

Ukoliko ste imali stresan dan prepun problema i potrebno vam je nešto opuštajuće, predlažemo da posetite Fighmaster Yoga Youtube kanal i tako nadoknadite nedostatak pozitivne energije izgubljene u toku proteklog dana.

8. “Cosmic Kids Yoga”

Ovo je kanal za roditelje koji imaju malu decu, a žele da upražnjavaju jogu. Naime, kanal je obojen jarkim bojama i lak je za praćenje uputstava, sve je pregledno, kako bi lakše mogli da se fokusirate, s obzirom na okolnosti i na to da nemate potpuni mir i koncentraciju.

9. “Yoga House”

Kanal na kojem je fokus usmeren ka čistim kretanjima i pozama, a manje ka kosmičkim povezanostima joge i okolnih životnih snaga.

 

Izvor: huffingtonpost.com

1 komentar

Ostavi komentar

Your email address will not be published.