Još samo malo vremena imate za rani booking vašeg letovanja!

Da li ste rezervisali vaše letovanje? Ako još uvek niste evo prilike da to uradite po najpovoljniijim cenama dok još traje rani booking.

 

Zato prenosimo odlične vesti koje stižu iz Olympic Travela – rani booking za veliki broj hotela na svim letnjim destinacijama traje do 31. maja
i do tada možete ostvariti od 10 do 20% popusta na vaša letovanja, a u nekim hotelima deca mogu letovati besplatno. Najtraženije letnje destinacije za rani booking su Grčka i Crna Gora, ali i Turska, Egipat, Tunis, Španija, Malta, Italija, Slovenija, Hrvatska i Bugarska.

Obezbeđene su i korektne cene na novim destinacijama u Italiji (Napuljski zaliv) gde su u ponudi ostrva Iskija i Kapri. Letovanje na Kapriju, ostrvu sirena, ljubavi i cveća obezbeđeno je u zavisnosti od termina po ceni već od 30 eur dnevno!

 

Naš predlog je pre svega KAPRI

Prestiž je biti viđen na Kapriju (jednoj od 10 najpoznatijih svetskih destinacija) odakle je i poslednjih godina života rimski car Tiberije vladao imperijom. Na Kapriju su boravile mnoge kraljevske porodice, industrijski magnati, poznati umetnici i svetski džet set, ali i mnogobrojni turisti u potrazi za istorijom, jedinstvenom lepotom i magičnom atmosferom ostrva snova.

capri (1)
Kapri

 

Tradicionalno pristupačna je i Bugarska koja ima povoljne cene vanpansionskih usluga, dobre mogućnosti za zabavu i odmor, kvalitetne hotele, a biraju je najviše porodice sa malom decom.

 

ZLATNI-PJASCI-BUGARSKA
Bugarska

 

Hit destinacija u Grčkoj ovog leta je ostrvo Evia, prelepo mesto za odmor, sa dugačkim plažama, borovim šumama, mirnim noćima, davno zaboravljenim mirisom mora i pogledom na mondenski Skijatos. Sve popularne grčke destinacije možete naći u ponudi Olympic Travela, Halkidiki, Pieria, Tasos, Parga, Preveza, Sivota, Pilion, Skijatos, Krf, Lefkada, Zakintos, Kefaloniju, Peloponez, Egina, Rodos, Krit ostrvo istorije, mitova i legendi.

 

Potpuno nov aranžman je “Island hopping” gde sami mozete kreirati svoj odmor i prelaziti sa jednog na drugo grčko ostrvo (Santorini, Mikonos, Paros, Naksos, Amargos, Hios, Folegandros i Milos).

 

Sanntorini
Santorini

 

Objavljene su i top ponude za vrhunske hotele Maestral u Pržnom i Iberostar Bellevue u Bečićima. U prestižnom hotelu Iberostar Bellevue do kraja maja odobrava se 20% popusta, a letovanje za decu do 15 godina je potpuno besplatno. Najtraženi su hoteli budvanske rivijere u Budvi i Petrovcu gde još uvek važe uslovi ranog bukinga kao i hoteli Plaža i Hunguest Sun Resort u Herceg Novom.

 

MAESTRAL-PRZNO-CRNA-GORA
Pržno

 

Tu  su i ponude koje vas očekuju za Novu godinu: FIRST MINUTE POPUST 100 EURA PO OSOBI i DOČEK NOVE GODINE SA DEDA MRAZOM, NOVA GODINA U LAPONIJI- ROVANIEMI!

 

Sve detaljno pogledajte na sajtu Olympic.rs.

 

 
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Your email address will not be published.