Imate negativno mišljenje o botoksu? Spremite se tek za blotoks!

Dosta ti je mokre kose nakon treninga? Plastična hirurgija ima rešenje!
Dosta ti je mokre kose nakon treninga? Plastična hirurgija ima rešenje!

Iako tradicija zatezanja kože lica ima dugogodišnju tradiciju mišljenja o ovom vidu estetskog zahvata su podeljena. Dok jedni smatraju kako treba dostojanstveno ostariti, drugi ne vide razliku između botoksa kao oblika podmlađivanja i farbanja kose, stavljanja veštačkih zuba, itd. Međutim, sada ceo svet priča o novoj pojavi sličnog imena.

U pitanju je tzv. blotoks, odnosno zatezanja onog dela kože lobanje iz kog raste kosa, a sve sa ciljem kako bi se sprečilo znojenje. Mnoge žene su se žalile zbog toga što nakon treninga njihova kosa ostaje potpuno mokra što im upropasti frizuru, a nemaju uvek vremena da je ponovo uređuju.

Kako su se estetski hirurzi već sretali sa sličnim zahtevima, kao što je, na primer, zatezanje kože na dlanovima kako bi se sprečilo znojenje ruku, palo im je na pamet da isto mogu da urade i sa kožom lobanje.

Nakon podrobnih eksperimenata urađeni su i prvi blotoksi, a kako su zahvati bili uspešni to je ubrzo postao trend.

Iz jedne privatne londonske klinike, koja se nalazi u blizini teretane, poručuju da čak i ne reklamiraju ovu novotariju, ali da im svakodnevno u ordinaciju dođu barem 2-3 žene koje izraze želju za ovim tretmanom podstaknute preporukama prijateljica.

“Ne mogu dovoljno puta preporučiti nekome da uradi blotoks”, kaže jedna zadovoljna mušterija. “Znam da će to nekome zvučati budalasto, ali muku sam mučila sa oznojenom kosom svakog jutra. Ovo je savršeno rešenje i ne pitam šta košta.”

A ako se vi pitate koliko košta treba da znate da je za ovaj hir potrebno izdvojiti 1700 evra, a dejstvo traje do 5 meseci. Ludost ili pametno ulaganje, prosudite sami.

Izvor: Look.co.uk
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Your email address will not be published.