Francuska klizačica oličenje profesionalizma, uprkos fijasku na Olimpijadi

Us Weekly

Pokvareni rajsferšlus na omiljenim farmerkama pred izlazak, dugme koje nam je ispalo sa bluze pravo u tanjir… sve su to sitnice koje mogu da nam pokvare dan.

Upravo to se desilo klizačici Gabrijeli Papadakis, koja je morala da se izbori sa svojim kostimom u toku plesne tačke sa partnerom Gijomom Siseronom – na Olimpijskim igrama!

Nepredviđena situacija je nastala na početku plesnog izvođenja, a imala je za posledicu popuštanje Gabrijelinog kostima, što je dovelo do toga da joj bradavica proviri.  Najgori deo je bio što je neko odlučio da je dobra ideja da se taj trenutak pusti ponovo na ekranima i to kao usporeni snimak. Kao da jednom nije bilo dovoljno!

Incident je nastao tako što je njen plesni partner stavio ruku na Gabrijelin vrat i slučajno otkopčao njen kostim, samo deset sekundi nakon što su započeli tačku.  Ako uzmemo u obzir da klizanje podrazumeva puno komplikovanih pokreta, ovakva situacija je jako neprijatna i za same igrače.

To je bilo ostvarenje moje najgore noćne more na Olimpijadi“ izjavila je Papadakis. “Dogodilo se u prvih nekoliko sekundi. Sebi sam rekla da nemam izbora i da moram da nastavim!”

Par je naveo kako je problem sa kostimom uticao na njihovo izvođenje, naročito jer je bilo nemoguće da se zaustave usred tačke i zakopčaju kostim. Desilo se šta se desilo, ali su se oboje poneli kao pravi profesionalci i odreagovali trezveno uprkos apsurdnosti situacije.

“Kada se okrećeš, teško je da zadržiš svoju haljinu na sebi kad je otkopčana!“ izjavio je Siseron. “To nam je bilo u mislima tokom celog programa i nismo uspeli da damo svoj maksimum upravo zbog toga.”

Kada je upitana kako se izborila sa ostatkom plesne tačke, Papadakis je rekla da se molila sve vreme. “To je bilo jedino što sam mogla“, navodi Papadakis.

Nekako su uspeli da se izbore sa ovom neprijatnom situacijom i prođu u sledeći krug, što puno govori o njihovoj profesionalnosti i posvećenosti sportu. Odreagovati pribrano na ovakav događaj, zaista zaslužuje naše poštovanje!

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Your email address will not be published.