Fatalne zavodnice: Sve o ženama Škorpijama

(foto: Instagram)

Ona nije žena, već čarobnica koja vas je omađijala od prvog trenutka i znajte već nakon prvog susreta poznaje vas bolje nego što vi znate sami sebe.

Da bi vas usrećila popeće vas pijedestal, da bi vas očeličila – baciće vas u najdublja iskušenja… Ako je za utehu, i ona bi svoj život dala za vas – nastavite da dokazujete da ste toga vredni. Prođite hrabro sa njom kroz sva iskušenja i nikada, nikada je nemojte izdati.

Naučićete šta je prava posvećenost i strast, tako što ćete strastveno voleti njeno srce, telo i duh. Sve što traži od vas je da joj dozvolite da vam veruje.

Ova dama mnogo zahteva kada se radi o ljubavi, i brzo gubi strpljenje ako partner ne nađe nacina da je zadovolji. Svom partneru će biti verna dok god ne oseti neku njegovu slabost. Ona veruje u ženstveno oružje, zna kako da igra ljubavnu igru i kako da zavede sa jednim jedinim gestom ili pogledom. Svaki njen pokret je promišljen i ima svrhu efekta na suprotni pol.

Žena Škorpija uvek ima totalnu kontrolu nad svojim životom. Ne plaši se ničega, mrzi ulizice i one kojima drugi upravljaju životom, ukusom i mišljenjem. Pažnja – ova žena ume biti jako opasna i nepredvidiva ako pomisli da je prevarena.

Njen partner mora biti dominantan, ponosan, siguran u sebe i u svakom slucaju jako muževan. Nikako nasilan. Biće odabran ne samo zbog inteligencije, već i zbog činjenice da je on taj koji je voljan da se s njom u svemu nađe na pola puta. Takvom čoveku će ova žena biti verna i neće obraćati pažnju na mišljenje ostalih, i čak i ako se njeno mišljenje privatno ne slaže s njegovim, ona će u javnosti čvrsto stajati uz njega i braniti njegove stavove.

Dama Škorpija ima jaka osećanja za mnoge stvari, ali najjaca osećanja za čoveka kog voli… Njen prilaz ljubavnoj vezi nosi moto “sve ili ništa”. Ljubavna veza sa ovakvom partnerkom moze biti olujna i intenzivno interesantna, dok god su oboje na istom emocionalnom nivou.

Ona je jaka osoba, ume da bude ekstremno dobar prijatelj, opasan i nepredvidiv neprijatelj, nadarena je da pojača intenzitet dobra ali i intenzitet zla.

Ona ima malo vremena i interesa za površne osobe, mesta ili stvari. Ona daje prednost dubokim obavezama i odgovornostima, dubokim razgovorima i dubokim mislima. Ako iz nekih razloga ne moze reći onako kako je, onda radije ćuti.

Ljubomorna je i posesivna, netolerantna i inatna, a njeno šesto čulo nikada je ne prevari. Ovo je atraktivna, hrabra, seksi žena koja ima vrlo živu maštu i otrovan jezik – pogotovo ako je ljuta ili povređena.

Voli sve što je pikantno, hranu, piće, seks – lišena bilo kakvih predrasuda. Škorpija je odlučna, strastvena, posesivna, perceptivna, smela, sklona speltkama, tajanstvena, umna, voli da istražuje, intrigantana, uporna arogntna, samoživa, sujetna, dostojanstvena, hvalisava, pronicljiva, talenatovana, ima sposobnost snalaženja u iznenadnim situaicijama, sklona porocima.

Ona je jaka, snažna, impresivna, odlučna, često samoživa, okrutna, lukava, nameće svoju volju ne zato što je loša nego zato što smatra da je u pravu. Ima smisla za okultno a da toga često nije svesna, drži do svog zdravlja, vodi uredan život, čak i kada je boem, uvek stoji iza svojih postupaka, potpuno autentična ličnost koja ne uspeva često da pokaže emocije, već to čini na indirektan način, ili preko umetnosti.

Ona ima vatru u srcu i strast u krvi. Kod nje je sve ekstremno – i ljubav i mržnja. Ko želi da je osvoji dovoljno je da joj pokaže svoja snažna osećanja. Sigurno se neće povući…

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Your email address will not be published.