Džepne Venere: 18 problema NISKIH devojaka

Svakodnevni problemi niskih devojaka (foto: Instagram)
Svakodnevni problemi niskih devojaka (foto: Instagram)

Biti nizak u svetu po meri visokih osoba nije nimalo lako. Čak i uzimanje kese čipsa sa rafa u prodavnici može biti veoma naporna vežba. 

Ovo su samo neke od situacija koje normalne devojke nikada neće razumeti, a sa kojima se one male suočavaju svakodnevno.

1. Najpre vas svi podsećaju da ste niski – Tako si malecka, govore vam na ulici bez razloga, kao da sebe ne vidite kad stanete pred ogledalo.

2. Često vam govore da ste slatki – a oni najzlobniji vam kažu da ste patuljčica. Ako imate metar i po ne znači da ste u drugom osnovne.

3. Termini  sitna i mršava se koriste podjednako da vas opišu, iako imaju različito značenje – visoka devojka može biti mršava ili sa oblinama, ali niska devojka je samo sitna. A niko ne voli taj pridev.

4. Dugačka haljina vam stoji kao šatorsko krilo – pravljena je za nekog od 2 i po metra i morale bi da je skratite bar pola ako bi i želele da je obučete.

5. Prakično morate da lebdite da dohvatite stvari sa police – Čak i ako se podignete na prste teško je bilo šta dohvatiti sa gornje police bez ičije pomoći (ili bez da se popnete na radnu površinu)

(foto; sofeminine.co.uk)
(foto; sofeminine.co.uk)

6. Kada i zamolite nekoga za pomoć, ljudima je to obično preslatko – samo mi, molim te, dohvati musli da police i nastavi svojim putem, stranče.

7. Odlazak na koncert je bacanje para – Ako platite nekoliko hiljada dinara da vidite i slušate omiljenu grupu ili pevača i onda provdete ceo nastup skačući u nadi da ćete uhvatiti bar njihov delić na bini, nije vredno tolikog mučenja.

8. Panatalone su poput beskrajnih tunela – Ukoliko ih ne skratite, za šta ćete opet potrošiti novac, stalno ćete se spoticati o nogavice i izgledati smešno u njima.

9. Morate da hodate duplo brže da stignete visoke prijatelje – Dok oni opušteno šetaju, vi morate sprintom da ih jurite po ulici. Do sada bi verovatno uz sav napor koji ste uložile istrčale maraton.

10. Kad zagrlite nekoga, grudima udarate u njihova rebra – i da, čudno je baš kako i zvuči

11. Ljudima je normalno da vas podignu bez pitanja – Porodica i prijatelji misle da je baš smešno kada vas uhvate i prebace preko ramena, iako je to vama veoma neprijatno.

(foto: Pinterest)
(foto: Pinterest)

12. Sprave za vežbanje nisu napravljene za niske ljude – Ko je dizajnirao te sprave? Divovi?

13. Noge vam ne dodiruju pod dok sedite – I to ne samo na barskim stolicama. Čak i obične stolice su previsoke za vas.

14. Takođe i dno bazena je preduboko –  te se ponekad i plašite da uđete u vodu.

15. Ljudi vas bez razloga miluju po kosi – vaša glava nije malo kučence da je mazi ko stigne i češka iza uveta.

16. Volan vam je bukvalno u krilu dok vozite – jer drugačije ne bi mogle da dohvatite pedala.

17. Neprijatnost koju doživite svaki put kada hodate kroz gužvu sa kišobranom – tada poželite da ste Marry Poppins pa da odletite samo da bi izbegli da ljudima isterate oči

18. Svi misle da ste mnogo mlađi – zanimljivo je da vam govore da izgledate mlađe u tridesetim, ali kasnije to može biti zaista iscrpljujuće

Izvor: Goodhousekeeping.com

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.