Da li će kristali “naslediti” tešku večernju šminku?

(foto: buro247)

Na Nedeljama mode rađaju se novi trendovi, a ovaj koji je najavljen na reviji Driesa Van Notena ispratiće samo najhrabriji!

Svi znamo kako za dnevne varijante treba birati što svedeniji makeup look, dok za svečane događaje i večernje izlaske možemo biti malo izdašniji u upotrebi karmina, maskare, rumenila…

(foto: buro247)

Ipak, dovoljno je da pogledate jednu reviju i postaće vam jasno da stara pravila ulepšavanja polako odlaze u zaborav, jer šminkeri svakoga dana kreiraju nove, inovativne načine za isticanje očiju i usana.

(foto: buro247)

Peter Philips, profesinalni šminker koji je radio na ovogodišnjoj reviji Driesa Van Notena, predložio je uvođenje kristala u naše rutine šminkanja. Načelo kojim se vodio je “manje je više”, te su njegovi modeli pistom prošetali sa minimalnom količinom šminke – nosili su laganu podlogu, korektor i vrlo malo rumenila, dok je glavni naglasak bio na kristalima koji su krasili njihove kapke i usne.

(foto: buro247)

Naravno, ovo nije look za svakoga ali ako se odlučite za ovaj “eksperiment” sigurno ćete biti primećeni gde god da se pojavite!

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Your email address will not be published.